Fetița lui Bindi Irwin, prima apariție într-o postare publicitară. Cum a fost fotografiată la doar o săptămână de la naștere


Bindi Irwin, fiica ”Vânătorului de crocodili” a născut în urmă cu o săptămână.


Ea și Chandler Powell au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Grace Warrior Chandler.

„Grace a fost ales după stră-străbunica mea și câteva rude din familia lui Chandler din anii 1700. Prenumele Warrior Irwin sunt un tribut adus tatălui meu și moștenirii sale ca cel mai mare luptător pentru viața sălbatică. Numele ei este Powell și deja are un suflet atât de bun ca al tatălui ei”, a scris Bindi pe Instagram.

La doar câteva zile după ce a venit pe lume, micuța Grace a apărut în prima postare publicitară, alături de părinții ei, de bunica și de unchiul acesteia, toți făcând reclamă la o importantă firmă de încălțăminte. 

Bindi și Chandler s-au căsătorit în urmă cu un an, pe 25 martie 2020, iar fetița lor s-a născut chiar în ziua aniversării unui an de mariaj. 

Steve Irwin a murit la 4 septembrie 2006, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare în timpul unor filmări pentru un documentar despre lumea submarină.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

related posts

Modifică setările cookies