Fetiță sau băiețel? Apropiații Ginei Pistol au dezvăluit sexul bebelușului


Presa a scris recent despre sarcina Ginei Pistol, iar speculațiile sunt pe buzele tuturor.


Gina și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp, dar au preferat ca povestea lor să rămână doar pentru ei și să o trăiască așa cum știu ei mai bine. 

Surse apropiate celor doi, citate de Cancan.ro, spun că Gina este extrem de discretă în ceea ce privește sarcina și că nu vrea să spună nimic până nu primește asigurări din partea medicilor că totul este în regulă. 

"A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul".

Tot cei din preajma lui Smiley și a Ginei au mai dezvăluit recent că cei doi vor avea o fetiță: "Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală.  Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea.", conform ciao.ro.

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Fetiță sau băiețel? Apropiații Ginei Pistol au dezvăluit sexul bebelușului
  • /

related posts

Modifică setările cookies