“Fetița Zurli”, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Actrița Vero Caliman, surprinzătoare în afara rolului care a consacrat-o


“Fetița Zurli” este un personaj îndrăgit deopotrivă de copii și de părinți. De ani de zile actrița Veronica Caliman (sau Vero, după cum își spune pe rețelele de socializare) este cea care da viață simpaticului personaj.


Deși lumea o identifică mereu cu fetița blondă, drăgălașă, cu două codițe și ținute colorate și haioase, Vero Caliman este o tânără stilată, cu mulți admiratori. Atunci când iese din pielea personajului, actrița impresionează cu look-ul ei sexy.

În cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare, Vero Caliman și-a etalat silueta impecabilă într-o pereche de pantaloni scurți de blugi și o bluză lejeră cu peplum. “Arați fabulos!”, i-a scris un admirator.

 

Vero este o tânără extrem de discretă, căreia îi place să exploreze lumea  -  dacă e să ne luăm după contul ei de Instagram. Aceasta postează adesea imagini din vacanțe, cu care își impresionează admiratorii.

Vero Caliman nu oferă niciodată interviuri despre viața sa personală sau despre carieră. Actrița are două conturi diferite de Instagram -  unul personal și unul pentru “fetița Zurli”.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies