Fiica actorilor Ethan Hawke și Uma Thurman, leită mama ei. Cum arată Maya Thurman Hawke


Maya Thurman Hawke (21 de ani) calcă pe urmele mamei și bunicii sale și are o carieră promițătoare în modeling. Însă, fiica cuplului Ethan Hawke-Uma Thurman nu a neglijat nici talentul moștenit de la părinții ei, debutând în actorie în 2017.


Maya Thurman Hawke a debutat ca model pentru Vogue, la fel ca mama și bunica ei. Anul 2017 a fost cel mai bun din punct de vedere profesional pentru fiica lui Ethan Hawke și a lui Uma Thurman. Atunci a apărut în primele campanii publicitare pentru branduri celebre și a debutat ca actriță, în serialul BBC – Little Women.

Uma Thurman și fiica ei s-au afișat de curând împreună la un eveniment monden și lumea a putut vedea că sunt aproape identice. 

Citește și: EXCLUSIV Leslie Hawke, despre cei 18 ani petrecuți în România: „Am simțit că aici este locul meu”

În 2019, Maya a fost distribuită în filmul Once Upon a Time in Hollywood al lui Quentin Tarantino, dar și în al treilea sezon al seriei Stranger Things, produsă de Netflix. Acest lucru, spune Maya, a ajutat-o să-și câștige independența financiară față de părinții ei faimoși.

„Am mai mulți bani, așa că nu mai trebuie să le cer părinților mei. Este minunat”, a declarat Maya într-un interviu pentru revista People.

Citește și: EXCLUSIV Leslie Hawke și obiceiurile de Crăciun din America pe care le-a descoperit și în România

Maya Thurman Hawke, probleme în copilărie

Suferind de dislexie (tulburare nervoasă, caracterizată prin dificultăți de citire și înțelegere), Maya a fost mutată de la o școală la alta în ciclul primar. În final, Maya a fost înscrisă la o școală privată din Brooklyn, unde a arătat o deschidere față de actorie și arte frumoase.

A urmat cursurile celebrei școli de arte Julliard vreme de un an, însă a renunțat după ce a primit primul ei rol de televiziune.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images
 
Vezi și VIDEO: Nicole Kidman și secretul frumuseții ei
 

related posts

Modifică setările cookies