Fiica actriței Natalie Wood, Natasha, dezvăluiri despre ultimele zile din viața mamei sale


Natalie Wood, o actriță extrem de iubită de cinefili, a pierit înecată la vârsta de 43 de ani. La aproape 40 de ani de atunci, fiica ei Natasha, speră ca orice speculație pe tema morții sale să înceteze.


Natasha Gregson Wagner este unul dintre cei doi copii ai celebrei actrițe Natalie Wood. În vârstă de 49 de ani, Natasha avea doar 11 ani când mama ei a pierit înecată în apropirea insulei Catalina, din California de Sud. La rândul ei actriță, Natasha a oferit detalii intime din viața familiei ei în cel mai recent documentar lansat de HBO, Natalie Wood: Ce rămâne în urmă.

Ziua în care mama a murit, lumea mea s-a năruit, iar familia noastră nu a mai fost la fel. De atunci au fost atât de multe speculații referitoare la împrejurările morții ei, care au umbrit munca ei de-o viață și personalitatea ei”, a mărturisit femeia.

Natasha este rodul relației lui Natalie Wood cu producătorul britanic de film Richard Gregson. Cei doi s-au despărțit în august 1971, la un an după nașterea fiicei lor.

Natalie și-a refăcut viața alături de actorul Robert Wagner, de care se îndrăgostise încă din copilărie. Cei doi s-au căsătorit în iulie 1972, după ce anterior trecuseră printr-o relație similară în perioada 1957-1961.

Ultimul weekend din viața lui Natalie Wood

În noembrie 1981, Natalie filma pentru pelicula Brainstorm, împreună cu actorul Christopher Walken. Gurile rele spun că cei doi se plăceau și că începuseră o relație interzisă. Apropiații actriței spun că doar el avea o slăbiciune pentru ea.

Atmosfera din casa lor era cam tensionată din cauza suspiciunilor de infidelitate ale lui Natalie, așa că cei doi soți au decis să-și petreacă ultimul weekend al lunii pe iaht. Natalie invitase în această aventură mai mulți prieteni, printre care și Christopher Walken. Dacă cei mai mulți au refuzat invitația, din cauza vremii urâte, actorul a acceptat să meargă cu ei. 

Natalie Wood și Christopher Walken în filmul Brainstorm. FOTO: Getty Images

Natasha a măsturisit că ultima oară când a văzut-o pe mama ei a fost a doua zi după Ziua Recunoștinței, în casa lor din Canon Drive. 

Ploua și nu voiam să se ducă pe iaht. O țineam în brațe, îi spuneam că o iubesc și că nu vreau să plece. Iar ea mă liniștea și-mi spunea să nu-mi fac griji, că totul va fi bine”, a dezvăluit fiica actriței.

Acuzații de omor și teorii ale conspirației

În documentar, Natasha îl intervievează pe utlimul soț al mamei sale, Robert J. Wagner, de la care află că se certase cu mama ei pe iaht. Mai mult, din cauza geloziei, el a fost la un pas de bătaie cu Christopher Walken. 

Părea că o furtună trecuse prin camera lor. Toate lucrurile erau vraiște, nimic nu mai era la locul lui. Am găsit unul dintre cerceii ei, care fusese aruncat într-un colț. Nu știu dacă fusese smuls din urechea ei, erau perne aruncate peste tot. În camera aceea avusese loc o ceartă răvășitoare”, își amintise, cu altă ocazie, căpitanul ambacațiunii.

Natasha și tatăl vitreg, Robert Wagner, în documentarul Natalie Wood: ce rămâne în urmă. FOTO: HBO

La scurt timp după această confruntare, Natalie nu a mai putut fi găsită pe iaht.

Am crezut că s-a întors la restaurant sau la Isthmus, unde e debarcaderul (...) Am sunat la Paza de Coastă și... Am așteptat mult. Mi s-a părut o veșnicie (...) Un tip pe care-l cunoșteam și eu și mama ta, Doug Bombard, se ocupa de toate în Catalina pe vremea aceea... el mi-a spus: Am găsit-o. Am întrebat: E teafără? Și el a spus: E moartă”, și-a amintit Robert J. Wagner.

La scurt timp după anunțul morții actriței Natalie Wood, o serie de teorii ale conspirației au șocat opinia publică. Printre ele, și aceea că Robert Wagner și-a ucis soția din gelozie.

Natasha Gregson Wagner a spulberat zvonurile că tatăl ei vitreg ar fi ucis-o pe Natalie Wood, zvonuri lansate în presă chiar de sora actriței, Lana. 

L-a acuzat textual pe tata că a ucis-o pe mama, deși acest lucru este cât se poate de departe de adevăr”, mai spune Natasha în documentar.

Natalie Wood a murit la 29 noiembrie 1981. Trupul ei a fost găsit al ora 8.00 dimineața, la o milă de ambarcațiunea familiei, Splendour. Cauza morții a fost stabilită drept înec accidental, pe fondul unei hipotermii.

Fotografii: Getty Images/HBO

Vezi și VIDEO: Top 3 cântărețe care au fost agresate în copilărie

related posts

Modifică setările cookies