Fiica adoptată a lui Paul Gascoigne, iepuraș de Paște în lenjerie intimă


Bianca Gascoigne (33 de ani) este fotomodel și vedetă de televiziune în Marea Britanie. Tânăra își petrece izolarea singură, la reședința ei din Essex.


Bianca Gascoigne se menține în formă la domiciliu, unde urmează un program strict impus de antrenorul personal de fitness. Fiica fostului fotbalist Paul Gascoigne a pozat sexy în a doua zi de Paște și a pus fotografiile pe rețelele sociale.

În decembrie 2019, chiar înainte de Crăciun, Bianca s-a despărțit de iubitul ei, Stephen Martorana, la doar 3 săptămâni după ce se muteaseră împreună.

S-au despărțit la o zi după ce au aniversat un an împreună. Au încercat să se împace, iar și iar, dar nu erau deloc compatibili”, declara atunci o sursă din antrajul lor pentru ziarul The Sun.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Dragilor, sper că toată lumea a avut un Paște minunat”, a scris Bianca în dreptul acestei poze realizate de un fotograf profesionist.

Bianca Gascoigne este fiica biologică a scriitoarei Sheryl Gascoigne, din mariajul acesteia cu Colin Kyle. După divorț, Sheryl și-a refăcut viața cu fotbalistul Paul Gascoigne, care i-a adoptat pe Bianca și pe fratele acesteia, Mason.

Căzut în panica alcoolului, Paul Gascoigne a devenit un om imposibil pentru familia sa, care l-a acuzat de violență domestică.

Bianca i-a luat apărarea, considerând că tatăl ei vitreg are nevoie de ajutor pentru a scăpa de alcoolism. 

Îl iubesc. Dacă aș putea să flutur o baghetă magică pentru ca el să fie mai bun, evident, aș face-o. Cred că trebuie să meargă la dezintoxicare pentru mult timp. Țin degetele încrucișate și sper că va fi bine”, spunea Bianca, în ianuarie 2017, pentru The Sun.

Fotografii: @biancagascoigne1/ Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

related posts

Modifică setările cookies