Fiica adoptată a lui Steven Spielberg, arestată după ce și-a bătut logodnicul


Mikaela Spielberg (23 de ani) a fost plasată în arest în weekend după o altercație la sânge cu partenerul de viață.


Fata pe care cineastul a adoptat-o împreună cu cea de-a doua soție, Kate Capshaw, a ajuns în arest cu ochii în lacrimi. Mikaela Spielberg a fost ridicată de acasă și plasată în arest la Hill Detention Center din Nashville, în acest weekend.

Ea a fost acuzată de violență domestică asupra logodnicului ei, Chuck Pankow (47 de ani), și va apărea în fața unui judecător la data de 9 martie 2020. Mikaela Spielberg a ieșit din detenție după ce cauțiunea ei, setată la 1.000 de dolari, a fost achitată.

Mikaela Spielberg, agresivă cu logodnicul ei

Poliția a făcut publică fotografia din detenție a fiicei lui Steven Spielberg. Chipul tinerei indica faptul că ea plânsese și își întinsese fardul pe față.

În plângerea înregistrată la poliție se arată că cei doi au consumat băuturi alcoolice sâmbătă seară, care a condus la o dispută conjugală. Conform Yahoo Entertainment, Chuck Pankow, un jucător profesionist de darts, a făcut o „remarcă răutăcioasă” la adresa ei, lucru care a înfuriat-o la culme.

Polițiștii susțin că ea a început scandalul aruncând cu obiecte casnice în el, rănindu-l la mână. Iubitul fetei a refuzat să depună mărturie împotriva ei.

Mikaela Spielberg, care recent a declarat că dorește să-și construiască o carieră în filmele pentru adulți, a avut mai multe probleme de sănătate, inclusiv anorexie, tulburări de personalitate și consum exagerat de alcool.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Lady Gaga și-a oficializat noua sa relație pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies