Fiica Anamariei Prodan: "Totul este al nostru! Al familiei"


Sarah Dumitrescu Prodan a simțit nevoia să își spună opinia în cazul controversat din showbiz-ul românesc legat de o eventuală separare a părinților ei. 


Tânăra este fiica cea mică a impresarei din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu. Aceasta a reacționat în momentul în care presa a speculat o eventuală escapadă a lui Reghecampf în Grecia. Asta după ce ziarele au scris deja că Reghe ar fi fost și în Deltă, alături de un amic și două tinere. 
 
Deși, legat de Grecia, ziarele au presupus că e vorba tot de o vacanță alături de o domnișoară, Anamaria a susținut  că soțul ei se afla acolo pentru a se ruga, alături de fiul cel mare din mariajul cu fosta soție.
 
 
Potrivit playtech.ro, fiica impresarei  a afirmat că nu crede nimic și consideră că versiunea mamei sale e adevărată. Mai mult, aduce acuzații dure eventualelor "fane" ale lui Reghe:
 
„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!
 
În ceea ce privește presupusa escapadă din Grecia, fiica Anamariei susține 
 
„Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu.”
 
 

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis


related posts

Modifică setările cookies