Fiica Andreei Bănică s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cât de frumoasă este Sofia


Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes și o familie minunată.


Cântăreața a postat pe contul de Instagram o imagine emoționantă în care apare alături de fiica ei care a împlinit 11 ani.

”Parca ieri era bebelus, ai clipit putin si, paaac, ai langa tine o domnisoara in toata regula. (...) Aveam 30 de ani pe atunci si am ramas insarcinata la doua luni dupa ce ne-am decis ca vrem un copil. Am aflat vestea cea mare cand am plecat in vacanta in Bali si, cand i-am spus lui Lucian, am crezut ca o sa lesine de fericire. Acum lesina in fiecare zi cand isi vede comoara, pe Sofia Maria, fetita lui tata, iar eu sunt cea mai mandra de ea si de personalitatea pe care o are”, a scris vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofia implineste astazi 11 ani! ❤️Cred ca orice mama are acelasi sentiment... Ca timpul se dilata cand vine vorba de copiii tai. Parca ieri era bebelus, ai clipit putin si, paaac ????, ai langa tine o domnisoara in toata regula. ????Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niste vecini care aveau o fetita absolut adorabila si care ne-au impulsionat cumva si pe noi, dupa ce ei s-au chinuit 7 ani sa aiba un copil. Aveam 30 de ani pe atunci si am ramas insarcinata la doua luni dupa ce ne-am decis ca vrem un copil. Am aflat vestea cea mare cand am plecat in vacanta in Bali si, cand i-am spus lui Lucian, am crezut ca o sa lesine de fericire. ???? Acum lesina in fiecare zi cand isi vede comoara, pe Sofia Maria, fetita lui tata, iar eu sunt cea mai mandra de ea si de personalitatea pe care o are. ✨ La multi ani, printesa noastra! ???? Te iubim pana la cer si inapoi! Avuduuuuu ????????????

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Sofia moștenește frumusețea părinților, iar acum deja e o domnișoară în toată regula. Andreea Bănică și Lucian Mitrea mai au băiat, pe Noah (trei ani). 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

related posts

Modifică setările cookies