Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, sfaturi de la Londra pentru elevii și studenții români


Fiica Andreei Esca, Alexia, este blocată la Londra din cauza pandemiei de coronavirus. Ce mesaj a transmis ea tinerilor din România.


Alexia Eram studiază la Londra, însă în prezent e și blocată în capitala Regatului Unit. Deși plănuise să se întoarcă la București în cursul săptămânii viitoare, fiica Andreei Esca a fost nevoită să-și amâne venirea în țară. 

Ea a aflat că autoritățile române au suspendat cursurile în școli, licee și universități și a transmis un mesaj tuturor elevilor și studenților de aici.

„Vă rog, studenți, copii nu mergeți la mall, fiindcă este fix același lucru. Dacă școlile s-au închis este pentru că nu mai trebuie să fim atât de mulți oameni într-un loc restrâns. Așa că nu mergeți la mall, la film, la teatru și așa mai departe”, a spus Alexia Eram într-un Insta Story.

Tânăra îi sfătuiește pe toți să evite ieșirile în locuri publice cu mulți oameni, cum sunt restaurantele, pentru următoarele 14 zile.

Alexia Eram consideră că orice tânăr poate să stea departe de aceste tentații vreme de două săptămâni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Fiica Andreei Esca le-a reamintit elevilor și studenților un obicei nesănătos care ar putea să le scape în această perioadă: evitarea dezinfectării telefonului mobil.

„Dezinfectați-vă telefonul, pentru că degeaba vă spălați pe mâini dacă atingeți telefonul care este plin de microbi”, a spus Alexia.

Fotografii: @alexiaeram

Vezi și VIDEO: Alexia Eram, despre relația pe care o are cu Mario Fresh: „Nu se pune problema de căsătorie"

related posts

Modifică setările cookies