Fiica baschetbalistă a Anamariei Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată la 19 ani


Anamaria Prodan spunea într-un interviu pentru protv.ro că de când a născut-o pe fiica să, Rebecca, și-a dorit să o vadă pe coperta revistelor. Probabil acest lucru se va întâmpla cât de curând, având în vedere că tânăra de 18 ani are o carieră de model. Dar și fiica ei mai mare, Sarah, ar putea cu ușurință să lucreze în modelling.


Sarah Dumitrescu are 19 ani, însă nu își dorește să lucreze în lumea modei. Tânăra este o baschetbalistă talentată și joacă pentru una dintre cele mai bune universități din Statele Unite.

Sarah își petrece însă vacanța în România. Aflată la piscină, fiica Anamariei Prodan s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie roșu în două piese. Tânăra este mândră de trupul său atletic, iar admiratorii nu au întârziat să îi trimită mii de “inimioare” pe Instagram.

“Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus Anamaria Prodan.

 

  • Fiica baschetbalistă a Anamariei Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată la 19 ani

related posts

Modifică setările cookies