Fiica cea mică a lui Adrian Mutu a împlinit 13 ani. Cât de frumoasă este Maya


Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori până acum, iar din aceste mariaje are patru copii, două fete și doi băieți.


Fostul fotbalist este implicat în creșterea copiilor, chiar dacă primele două căsnicii s-au încheiat cu divorț, însă acest lucru nu l-a împiedicat să păstreze o relație civilizată cu fostele soții, pentru o mai bună comunicare în ceea ce îi privește pe cei mici.

Adrian Mutu a fost însurat cu Alexandra Dinu, iar cei doi au un băiat de 18 ani, pe Mario, care în această perioadă se află în România și are o relație destul de apropiată de tatăl său, dovadă fiind și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

A doua soție a sportivului a fost Consuelo Matos, o frumusețe din Republica Dominicană. Aceștia au două fete, pe Adriana și pe Maya. Fiica cea mică a lui Adrian a împlinit 13 ani, ocazie cu care acesta a publicat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, alături de o fotografie cu Maya. 

Chiar dacă nici mariajul cu Consuelo nu a avut un final fericit, aceștia sunt în relații foarte bune, iar Adrian Mutu și actuala soție, Sandra, au petrecut mai multe vacanțe în Republica Dominicană, alături de cele două fete ale fotbalistului.

Românul mai are un băiețel, pe Tiago, care a împlinit patru ani în urmă cu o lună. 

sursa foto: Instagram Adrian Mutu

related posts

Modifică setările cookies