Fiica Elenei Udrea, cochetă de mică. Cum au pozat-o părinții pe micuța Eva Maria


Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov, sunt împreună de mai bine de 4 ani și sunt părinții unei fetițe minunate, Eva Maria, care cucerește inimile internauților ori de câte ori părinții postează imagini cu ea pe internet.


Chiar dacă au trecut prin nenumărate încercări, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au demonstrat că nici timpul, nici distanța și nici probleme nu le pot afecta relația. 

Eva Maria este o minune de copil, care are parte de tot ceea ce își dorește. Are o copilărie frumoasă alături de cei doi părinți, care îi oferă dragostea lor nemărginită în fiecare secundă din viața sa. În toamnă, fiica Elenei Udra va împlini doi ani. Este foarte frumoasă, iar cu fiecare poză pe care părinții o publică pe rețelele de socializare nu face decât să demonstreze tuturor că așa arată fericirea pură.

Deși este extrem de discretă cu viața personală în ultimul timp, Elena Udrea își mai delectează fanii din când în când cu fotografii ale celei mici. 

Cand crezi ca a venit momentul sa faci si tu ce face mama... sau inca mai confunzi rujul cu inghetata...????????????❤️????

Posted by Elena Udrea on Sunday, July 26, 2020

În cea mai recentă poză publicată de Elena Udrea, Eva Maria apare în mașină, în timp ce încearcă folosește rujul mamei: "Cand crezi ca a venit momentul sa faci si tu ce face mama... sau inca mai confunzi rujul cu inghetata..."

Deși există o diferență de vârstă de 11 ani între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, cei doi se susțin reciproc. După o carieră de succes în lumea modellingului, Adrian Alexandrov s-a reprofilat către lumea pieței imobiliare, iar Elena Udrea este cea care l-a susținut neîncetat să facă această schimbare.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica la 4 octombrie 2018, însă a fost eliberată în decembrie 2018. Aceasta a demarat imediat procedurile de întoarcere în țară după ce Instanța Supremă a suspendat executarea pedepsei în dosarul Gala Bute.

FULLSCREEN
Fiica Elenei Udrea, cochetă de mică. Cum au pozat-o părinții pe micuța Eva Maria
  • /

related posts