Fiica lui Bill Gates, apariție ravisantă pe covorul roșu. Ce rochie a purtat Phoebe la Gala Time 100


Phoebe Gates, în vârstă de 19 ani, a pozat alături de tatăl ei, Bill Gates, la Gala Time 100. Ea s-a remarcat cu o rochie argintie cu bretele, mulată pe corp. 

Tag-uri:

Pe 8 iunie, fiica mai mică a lui Bill Gates a strălucit pe covorul roșu, la Gala Time 100, unde au fost prezente și multe vedete din showbizul american. 

Phoebe Gates a purtat o deosebită rochie argintie din colecția FENDACE (Fendi &Versace), pe care a asortat-o cu sandale cu bretele transparente. A ales și bijuterii strălucitoare: un colier la baza gâtului și cercei lungi. Ea a adoptat o coafură wet look și un machiaj smokey eye, care i-au scos în evidență cele mai frumoase trăsături. 

Bill Gates părea foarte mândru la braț cu fiica lui și a fost surprins râzând în timp ce se afla în compania celebrităților prezente la eveniment. 

Phoebe Gates adoră să călătorească prin lume alături de prieteni. Acum doi ani, a fost în Peru și Kenya, explorând fauna sălbatică, fiind o mare iubitoare de animale. Postările ei pe rețelele sociale arată, de asemenea, că îi plac săriturile în apă de pe stânci.  

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Ne dăm în cărți 

related posts

Modifică setările cookies