Fiica lui Cardi B are cont de Instagram la 2 ani și a bătut recordul de fani cooptați într-o zi


Kulture Kiari e o senzație în mediul online și asta se datorează mamei sale celebre. Fiica lui Cardi B a reușit performanța de a convinge peste 750.000 de oameni să o urmărească pe Instagram, iar asta în doar două zile.


Cardi B a inaugurat contul de Instagram al fiicei ei în acest weekend, cu câteva poze mai vechi ale micuței starlete. Cântăreața și-a anunțat fanii că fiica ei a intrat în rândul influencerilor și i-a invitat să o urmărească pe Instagram. Peste 750.000 de fani i-au urmat îndemnul și s-au abonat la contul oficial al micuței Kulture Kiari. 500.000 de oameni au dat follow în prima zi, ceea ce este un record pentru un copil de 2 ani.

Cu așa popularitate la această vârstă fragedă, e de așteptat ca fiica lui Cardi B să fie toată viața ei în centrul atenției. Iar mama face tot ce poate să o expună public, chiar dacă asta nu e pe placul tuturor admiratorilor cântăreței.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kulture (@kulturekiari) on

La sfârșitul lunii august, Cardi B a comandat o ședință foto pentru ea și fiica ei, eveniment la care vedeta și-a introdus copilul în lumea modelingului.

Amândouă au purtat ținute sumare, roz, accesorizate cu ochelari de soare și poșete de lux.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția modei - Costi Diță despre Cardi B: Este sărită de pe fix!

FULLSCREEN
Fiica lui Cardi B are cont de Instagram la 2 ani și a bătut recordul de fani cooptați într-o zi
  • /

related posts

Modifică setările cookies