Fiica lui Charlie Sheen, la shopping de lenjerie intimă, după ce și-a făcut cont OnlyFans


La doar 18 ani, Sami Sheen este o influenceriță bine cotată, care s-a hotărât să facă și mai mulți bani din social media.


Pusă pe fapte mari, fiica lui Charlie Sheen cu Denise Richards vrea să fie model OnlyFans, una dintre cele mai tentante preocupări ale tinerilor de azi și o sursă suplimentară de venit. Practic, este o platformă cu conținut pentru adulți, care funcționează pe bază de abonament. Creatorii obțin 80% din veniturile pe care le generează, în timp ce OnlyFans păstrează restul de 20%. 

În aceste condiții, Sami Sheen e dispusă să-și vândă imaginea unui grup plătitor și, zilele trecute, a fost văzută alegându-și cu grijă câteva piese de lenjerie intimă dintr-un magazine de fițe dedicate: Victoria’s Secret. Potrivit unui martor, tânăra era interesată să cumpere sutiene în nuanțe pastel.

Sami și-a anunțat fanii că se alătură platformei controversate la începutul lunii iulie, printr-o postare incitantă, în care e îmbrăcată în costum de baie, iar fotografia este însoțită de textul „dați clic pe linkul din biografia mea dacă doriți să vedeți mai multe“.

Mama ei, frumoasa actriță Denise Richards, care făcea odată valuri în serialul „Baywatch“, stârnind imaginația bărbaților, iar ulterior, după 40 de ani, în „The Real Housewives of Beverly Hills“, s/a grăbit să-I transmit un mesaj de susținere. „Sami, te voi susține mereu și te voi sprijini mereu. Te iubesc,“ Tatăl ei, starul din „Doi bărbați și jumătate”, s-a poziționat în tabăra opusă, spunând că nu i-a „acceptat“ acțiunile.

FOTO: Instagram

related posts

Modifică setările cookies