Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani. Cum arată Kaya Gerber pe coperta Vogue Japan


Deși are numai 18 ani, Kaia Gerber are deja o carieră strălucită în industria modellingului, a pozat pentru numeroase coperte și a defildat deja pe podium în creațiile unor mărci celebre precum Saint Laurent, Chanel sau Givenchy.


Kaia a început de mică se se afirme în lumea modellingului, iar la 10 ani a semnat primul ei contract cu Versace Kids. Deși mama sa a încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor, dar nu a putut să o ferească prea mult.

Kaia a pozat de această dată pentru ediția din septembrie a revistei Vogue Japonia. Anna Dello Russo este cea care a stilizat apariția ei pe coperta celebrei reviste și i-a scos în evidență silueta perfectă.

"Mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut ultima slujbă de dinainte de carantină una memorabilă", a scris Gerber pe Instagram.

Kaya a recunoscut că deși îi place această lume, lumea modei este una dificilă pentru care trebuie să faci sacrificii constant. 

"Ceea ce nu se vede în mass-media este viața din spatele scenei. Uneori este în regulă să nu te simți bine. E bine să fii trist. E în regulă să ai zile proaste. Din păcate, nu publicăm nimic pe Instagram în astfel zile. Dar le avem", a spus ea.

Sursă foto: Instagram/ Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies