Reacția lui Cristian Boureanu, după ce fiica lui a fost bătută cu bestialitate într-un club


Cristian Boureanu este revoltat după ce fiica lui a fost agresată fizic într-un club de fițe din București, sâmbătă seară. Ioana Boureanu a fost bătută cu bestialitate la baie și a ajus la Urgențe.


Cristian Boureanu a declarat pentru Perfecte.ro că va depune plângere la poliție pentru ca justiția să ia măsuri împotriva celor trei agresoare. Ioana Boureanu, care se afla în club la majoratul unei prietene, a fost bătută în baia localui de trei femei. Politicianul spune că fiica sa nu le-a adresat niciun cuvânt, iar atacul lor a fost fără temei.

„Am fost la IML să scoatem certificat medico-legal. Fiica mea are capul spart, a fost bătută cu sălbăticie. O să depunem plângere. Marea supărare este că nu a fost vorba de un singur incident, însă bodyguarzii le-au asigurat și pe sărbătorită și pe invitații ei că le vor da afară din club pe agresoare. Însă, la 40 de minute după ce fiica mea a fost lovită la baie, fără să intre în vreo altercație, aceleași femei i-au spart un pahar în cap. Chiar și avocații ne-au spus că nu ne lasă până nu depunem plângere”, a spus Cristian Boureanu pentru Perfecte.ro.

Ioana Boureanu a intrat în baia localului, unde erau și cele trei agresoare. Fata lui Boureanu le-ar fi cerut să o lase să se spele pe mâini, însă una dintre femei i-ar fi tras o palmă. În acel moment, celelalte două s-au năpustit asupra ei și au lovit-o cu pumnii și cu picioarele

Fiica lui Cristian Boureanu a ajuns la Urgențe, unde medicii au fost nevoiți să-i tundă o bună parte din păr pentru a-i putea coase rana. Conform reprezentanților clubului, imaginile suprinse de camerele de supraveghere susțin povestea Ioanei Boureanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

 

Ioana, care va împlini 18 ani peste câteva zile, este fiica lui Cristian și al Irinei Boureanu. Aceștia din urmă s-au despărțit în 2004 și au avut o relație tensionată chiar și după divorț. Fosta soție l-a acuzat pe Boureanu că e un om violent, care și-a descărcat nervii inclusiv pe fiica lor, Ioana.

related posts

Modifică setările cookies