Fiica lui Cristian Boureanu a avut o vară fierbinte. Ipostazele cu care face senzație pe rețelele de socializare


Anul acesta Ioana Boureanu a umplut primele pagini ale tabloidelor, din cauza momentelor terifiante prin care a trecut. Acum Ioana a devenit din nou un subiect de interes, motivul fiind ipostazele sexy în care pozează.


Vara aceasta vedetele noastre au umplut Instagramul cu apariții incediare, iar Ioana Boureanu nu a făcut excepție de la regulă. Atitudine, costume de baie îndrăznețe, sex-appeal, acestea sunt motivele pentru care oamenii o urmăresc pe Instagram.

Ioana Boureanu își ține la curent fanii cu toate momentele importante din viața ei. Recent, vedeta a postat pe contul ei de Instagram mai multe poze sexy, ce i-au înnebunit pe internauți. După ce a atras toate privirile pe litoralul românesc, Ioana a ales să facă senzație și peste hotare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

Aflată în Grecia, vedeta s-a bucurat de nisipul fin și de briza mării. Ioana a lăsat hainele și inhibițiile la o parte și a pozat în cele hot ipostaze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

Adolescenta a optat pentru un costum de baie din două piese galben, ce îi punea în evidență trupul sculptat și picioarele perfecte. Cu părul răvășit și fără machiaj, vedeta a captat atenția tuturor turiștilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

 

Ioana Boureanu a trecut anul acesta prin clipe terifiante, vedeta fiind bătută crunt de niște fete într-un club din capitală. Aceasta a ajuns la spital, prezentând răni grave la cap.

Sursa foto: Instagram

Vezi și Profil de Celebritate - Justin Bieber și Hailey Baldwin setează o data pentru a doua lor nuntă


FULLSCREEN
Temperaturile scăzute nu o împiedică să pozeze în ipostaze hot. Cum arată acum Ioana, fiica lui Cristian Boureanu
  • /

related posts