Fiica lui Cristian Boureanu, fără bandaj la cap de ziua ei. Ioana a sărbătorit majoratul


Ioana Boureanu a împlinit 18 ani, iar miercuri seară și-a serbat ziua alături de prieteni la un restaurant din nordul Capitalei.


Fiica lui Cristian Boureanu a renunțat la bandajul pe care l-a purtat începând cu seara de sâmbătă. Atunci a fost bătută cu bestialitate de trei femei, în toaleta unui club din București, și a ajuns la Urgențe. Miercuri seară, Ioana nu a mai purtat pansamentul care îi protejează rănile la petrecerea aniversară pe care a organizat-o cu ocazia majoratului.

Fiica Irinei și a lui Cristian Boureanu a postat pe Instagram câteva fotografii de la cina pe care a luat-o în compania unor prieteni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

 

Evenimentul de miercuri seară a fost organizat pentru ea și pentru prietenii ei, Ioana urmând să fie sărbătorită în familie în acest weekend.

„O vom serba pe Ioana sâmbătă, în familie, nu vom face din acest eveniment nimic public”, ne-a dezvăluit zilele trecute Cristian Boureanu, tatăl Ioanei.

Fostul politician a răbufnit când a aflat că fiica ei a fost victima unei agresiuni neprovocate și a anunțat că va depune plângere penală pe numele celor trei femei care au atacat-o.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana (@ioanaboureanu) on

 

Ioana Boureanu a fost lovită cu pumnii și cu picioarele după o altercație, iscată de agresoarele sale în toaleta clubului. Ea se afla acolo la ziua de naștere a unei prietene și a fost atacată de două ori.

„Bodyguarzii le-au asigurat și pe sărbătorită și pe invitații ei că le vor da afară din club pe agresoare. Însă, la 40 de minute după ce fiica mea a fost lovită la baie, fără să intre în vreo altercație, aceleași femei i-au spart un pahar în cap”, ne-a spus, luni, Cristian Boureanu, la întoarecerea de la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

related posts

Modifică setările cookies