Fiica lui David Beckham nu mai arată așa. A crescut foarte mult și fotbalistul spune că seamănă cu o celebră fashionistă


Micuța Harper, fiica pe care David Beckham o are cu Victoria, a fost fotografiată zilele trecute și fanii cuplului au remarcat imediat că micuța a crescut foarte mult.


Harper nu a mai apărut în ultima vreme în fotografii, motiv mai mult decât suficient pentru fanii cuplului să remarce imediat că micuța a crescut foarte multe în ultima vreme și că seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei.

Vezi și:

David nu pare, însă, să fie de aceeași părere. Fostul fotbalist a spus într-un interviu acordat unui foarte cunoscut tabloid britanic că i se pare că micuța lui seamă foarte mult cu Anna Wintour, fostul redactor-șef al revistei Vogue.

Fotbalistul a mai spus că Harper e și foarte pasionată de modă și că e bună prietenă cu Wintour. Micuța a fost fotografiată recent și la o prezentare de modă, unde a stat chiar lângă Wintour.

Divorțează sau nu Victoria și David? 

Prezentă la o gala unei celebre reviste de business, Victoria a răspuns pozitiv cererii jurnaliștilor de a adresa zvonurile divorțului.

,,Zvonurile sunt false, e o pierdere jenantă de timp din partea celor care le răspândesc”, au transmis cei doi pentru a pune capăt acestor zvonuri.  

"E un soț incredibil și un tată devotat. Ne completăm foarte bine reciproc, mă ajută foarte mult și nu se pune problema de un divorț în acest moment.", și-a nuanțat Victoria declarațiile despre David. 

Ea a mai spus că încearcă să fie o soție cât mai bună pentru David și că, atunci când ajunge acasă, își închide telefonul pentru a petrece mai mult timp cu el și cu copiii lor. 

La rândul lui, și fostul fotbalist a vorbit într-un interviu mai vechi despre căsnicia “dificilă” pe care a avut-o cu Victoria, scrie presă britanică.

"Bineînțeles că faci greșeli de-a lungul anilor. Mariajul a fost dificil în anumite momente, dar asta înseamnă nu înseamnă decât că trebuie să te străduiești mai mult. De câte ori trecem prin perioade grele... noi vorbim despre asta", a spus David într-un interviu acordat postului de radio britanic Radio 4.

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru familia Beckham, mai ales pentru că David și Victoria nu mai locuiesc împreună. Mai precis, la începutul anului David s-a mutat în Miami, Statele Unite, pentru a se ocupă de echipa lui, Miami Beckham United, care joacă în liga nord-americană.

Familia să nu nu s-a mutat cu el. “Îi mulțumesc Victoriei pentru că a ales să rămână acasă și să aibă grijă de copiii noștri. Altfel… de câte ori vor putea, vor veni și ei să mă viziteze.”, spunea atunci fotbalistul. 

Mai jos câteva dintre fotografiile recente cu Harper:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Talking business ???????? #harperbeckham #harperseven #victoriabeckham #beckhamfamily

A post shared by Harper Seven Beckham (@harperbeckham_fashion) on

8

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L????VE #VictoriaBeckham #HarperBeckham #VBAW19 #LFW

A post shared by Victoria Beckham France (@victoriabeckhamfrance) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David & Harper Beckham at #LFW ???? supporting Victoria

A post shared by Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) on

related posts

Modifică setările cookies