Fiica lui Eminem, Hailie Jade, selfie în oglindă în cel mai nou costum de baie. „Sunt pregătită pentru vară”


Sigura fiică biologică a lui Eminem ar avea mare succes ca fotomodel profesionist, lucru cu care sunt de acord cei peste 2,1 milioane de admiratori de pe Instagram. Hailie Jade Scott face senzație în costum de baie.


A început să cânte de la vârste fragede, acum experimentează viața de actriță. Însă, Hailie Jade Scott (25 de ani) s-ar descurca foarte bine și în ipostaza de fotomodel. În 2013 a fost desemnată cea mai frumosă fată din liceul în care învăța. Fiica lui Eminem impresionează cu naturalețea ei de fiecare dată când se afișează pe rețelele sociale.

Hailie și-a etalat corpul bine lucrat în cel mai nou costum de baie al ei, pe care e gata să-l poarte la plajă.

Sunt pregătită pentru toate zilele de vară”, a scris tânăra în dreptul fotografiei urcate pe contul său de socializare. Un selfie în oglindă foarte reușit, după cum au reacționat fanii ei.

Cei doi îngeri din oglindă. Iubesc asta”, a comentat o admiratoare.

Însă, unii au sfătuit-o să dea jos poza ca să nu afle „tăticu’”, fiindcă s-ar putea înfuria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Hailie Jade este fiica lui Eminem cu Kimberly Anne Scott. Cei doi s-au cunoscut în 1988 și în 1995 au devenit părinți. Abia în 1999 s-au căsătorit, însă au stat împreună doar până în 2001. În 2006 s-au căsătorit din nou, ca să se despartă definitiv un an mai târziu.

Eminem, pe numele real Marshall Mathers, mai are două fiice adoptate. Whitney (17 ani) este fiica fostei sale soții dintr-o relație anterioară. Alaina (26 de ani) este fiica surorii lui Kimberly Anne Scott, pe care rapperul a adoptat-o.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@hailiejade

Vezi și VIDEO:  

related posts

Modifică setările cookies