Fiica lui Ewan McGregor și-a luat tatăl la bani mărunți: „O țin pe mama departe de bărbații ticăloși care o părăsesc”


Fiica de 22 de ani a actorului Ewan McGregor „l-a înțepat” pe acesta pe Instagram, unde a postat o fotografie uluitoare cu mama ei.


Clara McGregor, care e fotomodel, a devenit nostalgică la începutul acestei săptămâni, când a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu mama ei. Eve Mavrakis (52 de ani) a fost căsătorită cu starul scoțian în perioada 1995 – 2018, însă actorul i-a dat papucii pentru mai tânăra Mary Elizabeth Winstead (34 de ani). 

În amintirea vremurilor de altădată, Clara a postat o fotografie cu mama ei în costum de baie, notând că aceasta arată, la 50 de ani, ca o femeie de 30 de ani. Stimulată de valul imens de comentarii, tânăra și-a luat tatăl la rost pentru greșeala pe care a făcut-o când a părăsit această „zeiță” de femeie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my mother, ladies & gentlemen • 50 is the new 30 apparently

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on

 

Un fan a lăudat-o pentru că ar avea „gene bune” și a sfătuit-o să o țină pe mama sa departe de iubiții ei. În replică, tânăra a spus: „O țin departe de bărbații ticăloși care o părăsesc pe zeița de mama”, a scris Clara pe Instagram, lovind direct în tatăl ei.

Anul trecut, în plin proces de divorț, Eve Mavrakis a numit-o pe noua iubită a lui McGregor „un gunoi”, dar mai târziu și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată din mediul online. „Eu și Ewan suntem foarte apropiați și, în ciuda neînțelegerilor serioase, îl voi iubi mereu și sper că e fericit”, a declarat Eve, conform Daily Mail.

Mary Elizabeth Winstead 

Eve Mavrakis și Ewan McGregor mai au împreună trei fiice, dintre care două adoptate: Jayman (17 ani), Esther (16 ani) și Anouk (7 ani). După separare, cei doi au ajuns la o înțelegere amiabilă privind custodia copiilor, actorul oferindu-se să plătească o pensie alimentară considerabilă. Ulterior, actorul s-a plâns că pretențiile fostei soții sunt prea mari. În ciuda separării, McGregor păstrează încă numele fostei soții tatuat pe brațul drept.

FULLSCREEN
Fiica lui Ewan McGregor și-a luat tatăl la bani mărunți: „O țin pe mama departe de bărbații ticăloși care o părăsesc”
  • /

related posts

Modifică setările cookies