Fiica lui Gigi Becali, Teodora, superbă în rochie de mireasă. Luminița Becali și Anamaria Prodan, printre atracțiile serii


Gigi Becali și-a însurat fiica în weekend, iar la nuntă au fost numai invitați unul și unul. Printre cei 400 de nuntași, s-au numărat și Anamaria Prodan, Mihai Stoica, Dumitru Dragomir sau Mihai Teja. 


Teodora Becali a fost superbă în ziua cea mare: rochiile ei de mireasă, despre care se spune că ar fi costat o mică avere, au fost lăudate de toată lumea. Tânăra a avut o rochie specială pentru slujba religioasă și alta, tip sirenă, pentru petrecere.   Fiica patronului FCSB s-a căsătorit cu omul de afaceri Mihai Mincu.

 

Foto: Mesajul lui Cătălin Marută pentru miri

Pentru ținuta de la nuntă, Gigi Becali a apelat la creatorul de modă al Casei Regale.

Luminița, soția lui Gigi Becali, a fost și ea admirată în mai multe ținute. În rochia roșie de la petrecere a fost una dintre atracțiile serii.

 

Dintre cei 400 de invitați, Anamaria Prodan cu siguranță a reușit să se facă remarcată. Impresara a venit într-o rochie Ellie Saab, care ar fi costat 28.000 de euro. Dacă de obicei poartă ținute ultra sexy, Anamaria a fost întruchiparea decenței la nunta fiicei lui Becali. Rochia ei nu a lăsat pic de piele la vedere! Tabloidele au scris că impresara ar fi lăsat în plic 10.000 de euro.

Nunta a fost prezentată de Catalin Măruță, iar Andra a susținut un recital de excepție.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies