Fiica lui Gwyneth Paltrow, o adolescentă superbă. Cum arată Apple la 16 ani


Actrița Gwyneth Paltrow și-a sărbătorit singura fiică în caratină și a postat câteva fotografii rare cu ea pe rețelele sociale. Apple, care a împlinit 16 ani, este o domnișoră superbă.


Apple este fiica actriței Gwyneth Paltrow cu fostul soț, cântărețul Chris Martin. Adolescenta și-a serbat ziua de naștere în izolare, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile din Los Angeles.

Actrița de 47 de ani i-a cerut scuze fiicei ei pentru că nu a putut să-i ofere petrecerea aniversară pe care și-a dorit-o.

Nu-mi vine să cred că scriu acest cuvinte, dar La mulți ani, draga mea fetiță! Ești lumina inimii mel, ești bucurie pură (...) Îmi pare rău că ai parte de o astfel de aniversare, în timpul acestor circumstanțe, dar ca întotdeauna ia tot ce e mai bun din toate”, a scris actrița pe Instagram.

Apple nu are cont de Instagram și nici nu-și dorește. Mai mult, adolescenta a impus mamei ei o regulă de aur: pentru orice poză cu ea pe care vrea să o posteze în social media trebuie să-i ceară aprobare. Se pare că pentru acestea, Gwyneth a primit acceptul fiicei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Fiica lui Gwyneth Paltrow nu agreează celebritatea, deși ziua nașterii sale a fost un eveniment de mare interes în mediul online. 

Citește șiNatalie Portman, poză rară cu cei doi copii ai ei. „Cea mai frumoasă mamă”

Gwyneth Paltrow mai are cu fostul soț un băiat de 14 ani, pe nume Moses. Numele său este inspirat de un cântec pe care tatăl lui, solistul trupei Coldplay, l-a scris pentru Gwyneth.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:  Andra, Cătalin, David și Eva, au gătit împreună pentru fani! Imaginile cu familia Măruță, chiar din bucătăria casei lor

related posts

Modifică setările cookies