Fiica lui Heidi Klum, debut în modă la doar 16 ani: “Sunt fericită pentru că acum poți arăta cine ești!”


 „Așchia nu sare departe de trunchi”, spune o vorbă din popor. La numai 16 ani, fiica lui Heidi Klum și-a făcut debutul în modelling și nu oriunde, ci chiar pe coperta Vogue Germania. 


La cum arată la 16 ani, Leni Klum are toate șansele să ajungă un topmodel de succes. Fiica lui Heidi Klum și a lui Flavio Briatore a moștenit trăsăturile fizice ale frumoasei sale mame, dar și trupul de gazelă. 

Heidi și Leni apar pe coperta Vogue Germania îmbrăcate în ținute cu croi masculin și culori îndrăznețe. Mândră de fiica ei, Heidi a postat un mesaj în limba germană pe contul de Instagram, acolo unde le-a arătat celor 7,7 milioane de fani și coperta cu pricina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ți-ai ales propriul drum. Știu că, indiferent ce drum ai alege va fi alegerea corectă. Tu știi mereu exact ceea ce vrei și ce nu vrei. Tu nu ești “mini eu”. Și sunt atât de fericită pentru că acum poți arăta cine ești”, a scris Heidi pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Mesajul continuă în aceeași notă emoționantă. “Știu că nu a fost mereu ușor să fii fiica mea. Nu ai avut oportunitatea să crești “normal”. Dar ce înseamnă normal? Să crești cu trei tați diferiți nu este normal! (...) Dar tu ai talentul să scoți ce este mai bun din orice (...) Ești o tânără sigură pe ea, care luptă să-și îndeplinească visurile”, a mai spus Heidi. 

Fotografii Getty Images

Vezi și VIDEO: Tzanca Uraganu a ajuns vegetarian! - Trending Review cu Daragiu - episodul 50

 

related posts

Modifică setările cookies