Fiica lui Kate Moss și-a făcut debutul la Paris Fashion Week. Lila e picătură ruptă din mama ei


Lila Moss calcă pe urmele celebrei sale mame și are tot arsenalul necesar. Tânăra de 18 ani și-a făcut debutul pe catwalk la Paris Fashion Week, sub privirea mândră și încântată a lui Kate Moss.


Lila Grace Moss Hack a împlinit 18 ani în septembrie și este fiica supermodelului Kate Moss și a afaceristului Jefferson Hack. Lila nu a moștenit doar silueta silfidă a mamei sale, ci și chipul angelic al englezoaicei.

Marți, tânăra și-a făcut debutul pe podiumul modei de la Paris. Lila a fost cea care a deschis și închis colecția de primăvară-toamnă 2021 a celor de la Miu-Miu, potrivit USA Today. Fiica lui Kate Moss a defilat într-o ținută colorată, formată dintr-un top roz și o fustă scurtă. Lila a pășit încrezătoare pe catwalk, iar fața ei nu schița nicio urmă de emoție.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on

Cea emoționată a fost cu siguranță mama ei, una dintre figurile emblematice ale modellingului. Kate Moss (46 de ani) și-a făcut debutul pe podium în 1992, exact la aceeași vârstă ca și fiica ei. 

Vezi mai multe imagini cu Kate Moss și fiica sa în galeria foto de mai jos

După prezentare, Lila Moss a urcat câteva imagini pe contul de Instagram și a postat un mesaj de mulțumire. “Mulțumesc că mi-ați permis să debutez la acest show de vis”, a scris tânăra.

Lila a pozat cu mama sa pe coperta Vogue în 2016

Chiar dacă este prima dată când defilează pe un podium, Lila nu este la prima interacțiune cu lumea modei. Tânăra a fost imaginea produselor de make-up a celebrului brand Marc Jacobs în 2018. În 2016, Lila a pozat cu mama sa pe coperta Vogue Italia. 

related posts

Modifică setările cookies