Fiica lui Kelly Preston, Ella Travolta, mesaj trist după decesul mamei sale


Kelly Preston s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. Soția actorului John Travolta a pierdut lupta cu cancerul în dimineața zilei de duminică, 12 iulie.


Ella Travolta, fiica în vârstă de 20 de ani a regretatei actrițe, a publicat un mesaj emoționant pentru a-și exprima durerea:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have never met anyone as courageous, strong, beautiful and loving as you. Anyone who is lucky enough to have known you or to have ever been in your presence will agree that you have a glow and a light that never ceases to shine and that makes anyone around you feel instantly happy. Thank you for being there for me no matter what. Thank you for your love. Thank you for your help and thank you for making this world a better place. You have made life so beautiful and I know you will continue to do so always. I love you so much mama.❤️

A post shared by Ella Travolta (@ella.travolta) on

"Nu am cunoscut niciodată pe nimeni la fel de curajos, puternic, frumos și iubitor ca tine. Oricine a fost norocos să te cunoască sau să se afle în prezența ta îmi va da dreptate când spun că aveai o sclipire, o lumină care nu înceta niciodată să strălucească și care îi făcea pe cei din jurul tău mereu fericiți. Îți mulțumesc că mi-ai fost alături indiferent de orice. Îți mulțumesc pentru iubirea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și pentru eforturile tale de a face lumea un loc mai bun. Făceai viața atât de frumoasă și știu că vei continua să o faci pentru totdeauna. Te iubesc atât de mult, mama."

Kelly și John Travolta mai au un fiu, Benjamin, în vârstă de 9 ani. Primul lor copil, Jett, s-a stins din viață în 2009, la vârsta de doar 16 ani.

Sursă foto Instagram

related posts

Modifică setările cookies