Fiica lui Paul Walker, selfie în costum de baie! Meadow a devenit unul dintre cele mai căutate modele din lume


Meadow Walker e pe val! Fiica regretatului Paul Walker a impresionat la Săptămâna Modei de la Paris, iar contractele de modelling curg pe bandă rulantă. 

 


La doar 23 de ani, Meadow Walker face bani frumoși din modelling. Unica fiică a lui Paul Walker apare în reclame și defilează pe cele mai importante catwalk-uri din lume.

Silueta androgină și tenul de porțelan sunt atuurile tinerei care a defilat până acum pentru cei mai cunoscuți designeri din lume. 

Meadow este populară și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 3,6 milioane de fani. Recent, fiica lui Paul Walker a postat un selfie în care apare într-un costum de baie minuscul. 

Fotografia a adunat peste 200.000 de aprecieri. Meadow nu e deloc pudică când vine vorba să se dezbrace în fața aparatului de fotografiat. În trecut, administratorii Instagram i-au dat jos o poză în care tânăra era topless. 

În octombrie 2021, Meadow s-a căsătorit cu actorul Louis Thorton-Allan. Ceremonia a avut loc pe plajă, în Republica Dominicană. Meadow a fost condusă la altar de actorul Vin Diesel, unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui ei. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

related posts

Modifică setările cookies