Fiica Ritei Mureșan, superbă la 23 de ani! Seamănă perfect cu creatoarea de modă în tinerețe


La finalul anului trecut, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Rita Mureșan a avut parte de un alt eveniment foarte important: fiica ei a împlinit 23 de ani.


La acea vreme, Rita Mureșan a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Rebeca, fiica ei, iar alături de imagine a postat și o urare. “Voi știți că eu în fiecare an fac 23 de ani pe 23 noiembrie! 23 + câți or mai fi! Rebe îmi spunea acum câteva zile: “Mamă, anul acesta suntem de aceeași vârstă”! Și ea face azi 23. Minunea e la mine în casă! La mulți ani 23, Rebeca! Te iubesc și te apreciez enorm! Pentru tot ceea ce ești, pentru tot ce ai realizat și pentru această imensă surpriză”, scria Rita Mureșan pe 20 decembrie 2019.

Pe contul de Instagram al Ritei Mureșan se găsesc multe fotografii în care apare și Rebeca, fiica ei, imaginile strâng de fiecare data câteva sute de like-uri de la cei aproximativ 3.000 de oameni care o urmăresc pe creatoarea de modă.

Rebeca Maria Mureșan a decis să părăsească nu doar casa părintească, ci și România. Fiica Ritei Mureșan s-a mutat definitive vara trecută în SUA, acolo unde a termiant și facultatea, având specializarea chimie genetică.

foto: Instagram Rita Mureșan

Vezi și: Rita Muresan, secrete de familie

related posts

Modifică setările cookies