Fina lui Laurențiu Reghecampf și a Anamariei Prodan: "Părinții mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta"


Anamaria Prodan neagă că ea și Laurențiu Reghecampf ar divorța.
 


Motivează că iubirea dintre ei este prea puternică pentru a putea fi destrămată și, de câteva zile, postează o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare care să dovedească asta. Vedeta a scris pe Instagram:

„Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin in noi… Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf’.
 
 
În acest context, Andreea Tonciu, care este fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, este revoltată din cauza acestor zvonuri. 
 
Andreea este alături de nașii ei de cununie și a scris pe contul ei de Instagram:
 
"În ce lume trăim??? Ați ajuns să mințiți poporul cu televizorul doar pentru câțiva bani? Când vreodată credeți voi că se va destramă un imperiu atât de frumos??? Când???? Părinții mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt făcuți unul pentru altul❤️ De ce vreți să stricați, de ce? Un singur lucru mai am să va spun…. NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII!"

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

FOTO: ANDREEA TONCIU INSTAGRAM

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

related posts

Modifică setările cookies