Fiul Flaviei Mihășan a împlinit un an, iar vedeta a publicat primele imagini cu chipul lui. Cum arată micuțul și cu cine semănă


Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, au sărbătorit aniversarea de 1 an a fiului lor Carol, iar dacă până acum cei doi nu au publicat imagini complete cu chipul micuțului, cu ocazia zilei de naștere le-au arătat fanilor cât de frumos este și cu cine seamănă. 


Frumoasa blondină a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini de la petrecere. Flavia Mihășan este într-o formă de invidiat și are o siluetă trasă prin inel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday home workout???????????? #stretch #workout #legs #abs ???? #Sundays #homeworkout ???? #NoMakeUp #NoNothing :)) SWIPE LEFT for more ????

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 15 iunie 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies