Fiul lui Ion Țiriac oferă un apartament pentru a prinde niște infractori: „Rugăm DNA-ul să se sesizeze”


De ceva vreme, în mediul online a apărut o reclamă la o afacere din domeniul cryptomonedelor, iar în poze apare inclusive Ion Țiriac, care pare că ar fi de acord cu acest tip de investiții.


Din păcate, afacarea pare că a fost doar o înșelăciune, iar oamenii care au investit au pierdut aproape 5 milioane de euro. Acum, fiul lui Ion Țiriac a afirmat, potrivit celor de la Digi Sport, că oferă drept recompensă un apartament, dacă cineva îl ajută să îi prindă pe infractorii care au înșelat publicul.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Ne dorim ca acești infractori să returneze banii oamenilor, iar ca să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim”, a spus Ion Alexandru Țiriac.

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies