Fiul lui Superman și al lui Lois Lane este bisexual


Recent, DC Comics a anunțat că noul Superman, Jon Kent - fiul lui Clark Kent și al lui Lois Lane - este, într-adevăr bisexual. Nu doar atât... în viitoarele aventuri, acesta va experimenta o relație amoroasă cu un bărbat. 

Tag-uri: #Superman #bisexual

Noua serie, intitulată  "Superman: Son of Kal-El" se concentrează pe tânărul Jon după ce acesta preia pelerina roșie și responsabilitățile celui mai puternic supererou de pe Pământ.

În vedere premierei din luna noiembrie a acestui an, DC a postat imagini cu Jon care se sărută cu prietenul lui, Jay. 

Aventurile lui Jon, noul Superman, sunt mai relevante ca oricând pentru timpurile în care trăim ... acesta se luptă cu criza schimbărilor climatice, oprește un atac armat într-o școală și chiar se ocupă de problema imigranților. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Cât despre faptul că este bisexual... scenaristul principal, Tom Taylor, spune că nu a dorit să rateze oportunitatea de a-l face pe Superman cât mai modern și inclusiv - și că ideea de a-l portretiza pe noul Superman ca pe alt bărbat alb straight părea penibilă.

 

Părerile fanilor sunt împărțite: ”Pur și simplu, nu era necesar”, ”DE CE?”, ”Fani DC, este okay... puteți să veniți la Marvel acum. O să vă acceptăm”, ”Era și timpul”, ”De ce acum se pune atâta accent pe sexualitate? Noi vrem chestii d-alea cu eroi”.

Foto: Instagram, DC 
 
 
Share în bucate cu Alex Petricean - Coaste de porumb și aripioare de pui crocante
 

related posts

Modifică setările cookies