Fiul manelistului Nicolae Guță a fost bătut și jefuit în plină stradă. Cum se simte bărbatul de 36 de ani


Momente dramatice în familia cunoscutului manelist Nicolae Guță! Fiul său în vârstă de 36 de ani a fost tâlhărit și bătut în timp ce se afla pe o stradă din Petroșani, potrivit informațiilor transmise de IPJ Hunedoara.


Fiul lui Nicolae Guță, bătut și tâlhărit în plină stradă! Incidentul a avut loc în urmă cu doar câteva zile în Petroșani, când un tânăr l-a agresat pe bărbat, furându-i în același timp și o sumă de bani din portofel.

Potrivit stiripesurse.ro, victima este chiar fiul manelistului Nicolae Guță. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital după incident.

„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cunoaşte din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, ulterior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoarea sumei). În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt, cercetările continuând pentru stabilirea stării de fapt și luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit sursei amintite.

Sursă foto: Facebook

  • Fiul manelistului Nicolae Guță a fost bătut și jefuit în plină stradă. Cum se simte bărbatul de 36 de ani

related posts

Modifică setările cookies