"Fiul secret" al regelui Charles și al Camillei, dezvăluiri scandaloase


Simon Charles Dorante-Day, un australian de 56 de ani, susține că este fiul din flori al regelui Charles și al reginei consoarte Camilla. 


Pentru a reuși să obțină un test ADN, Simon spune că va apela la Netlix și își va prezenta acolo povestea printr-un film documentar: '’Mi-ar plăcea să-mi văd povestea pe o platformă de streaming  și îi voi aborda în acest sens’’

Simon Charles Dorante-Day dorește să lucreze chiar cu realizatorul serialului de succes ‘’The Crown’’. Prin această acțiune îndrăzneață, el speră ca Palatul Buckingham să aibe în sfârșit o reacție vis-a-vis de această poveste.

Australianul, tată a 9 copii, a demarat de asemenea o cale legală pentru a-și demonstra moștenirea genetică, asta după ce scrisoarea pe care i-a adresat-o regretatei regine nu a fost onorată cu un răspuns. 

Simon Charles Dorante-Day a declarat pentru 7News: "Abia aștept să mă întorc în Marea Britanie și să îmi intensific căutarea de răspunsuri. 

 

Am chiar interviuri radiofonice programate în Glasgow, Manchester, Dublin și Portsmouth când voi ajunge în sfârșit acolo”.

Simon Charles pretinde că s-a născut pe când moştenitorul tronului Marii Britanii şi soţia lui erau încă adolescenţi, dar a fost dat spre adopţie. El a fost luat de o familie care lucra pentru Reginei Elisabeta a II-a și care ulterior s-a mutat în Australia.

Bărbatul spune că presupușii săi părinți s-ar fi întâlnit în 1965, cu un an înainte de nașterea sa. Afirmațiile lui sunt contestate însă de cunoscători, deoarece Charles și Camilla s-au întâlnit defapt pentru prima dată în anul 1970, la un meci de polo.

Luna trecută, domnul Dorante-Day a postat chiar și un omagiu adus reginei, presupusa sa bunică, după moartea acesteia: “Ca toată lumea de pe planetă, ar fi greu să nu fii afectat și întristat de moartea ei”, a scris el. 

'De când am aflat despre pierderea bunicii mele, alias Lilibet, am fost inundat de mesaje de condoleanțe pentru pierderea suferită. Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, gândurile și grija voastră'.

Foto; Getty 
 
Share în bucate cu Miss Wellington - Friptură de vită și salată de rucola
 

related posts

Modifică setările cookies