Floyd Mayweather a „spart” 80.000 de dolari în 10 minute pe 4 accesorii de lux


Multă lume din anturajul lui știe că Floyd Mayweather este mare fan al genților Hermes Birkin. Pugilistul de 44 de ani, retras din activitate, a făcut multe femei invidioase după ce a cheltuit, dintr-un foc, 80.000 e dolari pentru a-și face plăcerea.


Este unul dintre cei mai mari colecționari de genți Hermes Birkin și nu se târguiește când vine vorba de a le cumpăra „la snop”. Floyd Mayweather și-a îmbogățit colecția cu încă patru accesorii de lux, pe care le-a cumpărat de la un magazin de bunuri la mâna a doua din Miami.

O sursă din anturajul său a confirmat pentru Page Six că fostul pugilist a fost duminică la cumpărături și a chetuit 80.000 de dolari în mai puțin de 10 minute. Conform sursei, sportivul a ales trei genți Birkin de 35 cm și o geantă Birkin de 30 cm, toate în culori diferite.

Nu a spus pentru cine sunt gențile, dar a sugerat că sunt pentru colecția sa care e în continuă creștere”, a dezvăluit sursa.

În septembrie 2017, boxerul a plătit 200.000 de dolari pentru patru genți Hermes Birkin de lux, dintre care una a costat 125.000 de dolari. Într-o postare pe Instagram, sportivul dezvăluia că achiziția a fost mai impresionantă de atât.

Doamnele adoră să fie răsplătite. 10 genți Hermes Birkin, pentru că pot”, a scris atunci Mayweather pe rețeaua socială.

 

Conform The Sun, Floyd Mayweather este logodit cu modelul Anna Monroe (29 de ani), pe care a cunoscut-o pe vremea când ea era dansatoare la bară în Las Vegas. Tânăra pozează provocator pe rețelele sociale și n-ar fi exclus să fie răsfățată de logodnicul ei cu genți Hermes.

 

Mayweather este și un mare colecționar de ceasuri, având acasă un exemplar rar, care costă nu mai puțin de 18 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Noile efecte de pe Tik Tok!

related posts

Modifică setările cookies