Fost concurent Survivor: "CRBL vede că Marian e o amenințare"


Tot ce nu se spune la Survivor, se spune la SurvivorExtraShow.
 

Tag-uri:

Andrei Angelescu, fost concurent la Survivor, a venit la SurvivorExtraShow, unde a vorbit foarte deschis.
 
Tânărul a discutat și despre Marian Drăgulescu, pe care CRBL și colegii deja îl suspectează că "îi pasă doar de imaginea lui de acasă" și are un caracter individualist, care îi conferă un singur drum, spre casă:
 
"Nu îl cunosc, dar nu l-am văzut mult să interacționeze, l-am văzut mai mult pe analiză. (...) CRBL vede că Marian e o amenințare (...) Nu e greșit să fii individualist, dar să nu se vadă că ești doar tu, că apoi ieși, îi iei hate (ură n.a) de la lume.(...) Ideea e să nu dai tu oamenii la o parte."
 
 
 
Andrei Angelescu este coregraf și dansator, e pasionat de fotbal, tenis și înot. A avut numeroase apariții în show-uri  alături de Inna și Delia și a participat într-un sezon precedent al emisiunii de supraviețuire.
 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies