Fost concurent Survivor: "Eu sincer nu înțeleg cum au putut oamenii care au copii să vină în emisiunea asta"


La SurvivorExtraShow a venit Mellina, o fostă concurentă într-o ediție anterioară Survivor. 


Aceasta a intrat în echipa Războinicilor în locul Szidoniei Szasz, care a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă nu a câștigat și a ieșit la un moment dat din competiție, tânăra a impresionat prin calitățile ei sportive. Acest lucru este confrmat chiar de Zanni, câștigătorrul cele mai recente ediții încheiate Survivor. 

La SurvivorExtraShow a venit cât se poate de sinceră și a făcut declarații surprinzătoare. Una dintre ele îi vizează pe cconcurenții care au copii:

"Eu sincer nu înțeleg cum au putut oamenii care au copii să vină în emisiunea asta. Trebuie să fii un pic crazy (nebun n. a.). Pe bune. Eu nu sunt atât de atașată de părinții mei, dar ce mi s-a întâmplat acolo, m-a transformat. Am simțit ca și cum au murit și nu mai pot să îi contactez. Acum sunt mult mai atașată."

Aceste afirmații au fost făcute după ce Mellina a ăzut un moment în care Cătălin Zmărăndescu s-a arătat foarte vulnerabil și a mărturisit că îi lipsesc foarte tare copiii lui. 

Mellina este o cântăreață cunoscută pentru piesele ei lansate solo sau cu alte vedete, iar fosta Războinică are și veleități de dansatoare. A terminat Şcoala Populară de Arte, secţia canto muzică uşoară, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

INSTAGRAM: MELLINA

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies