Fosta amantă a premierului Boris Johnson, dezvăluiri despre relația lor ilicită


Jennifer Arcuri, o femeie de afaceri din Statele Unite, pretinde că a avut o relație intimă cu Boris Johnson, actualul premier al Marii Britanii, admițând că a fost îndrăgostită de el.


Femeia de 35 de ani spune cu actualul premier (56 de ani) ”nu se putea dezlipi de ea” și, că în timpul relației lor, care a durat între 2012 și 2016, se vedeau o dată pe săptămână. 

 

Doamna Arcuri spune că povestea lor de dragoste a început pe când Boris Johnson era primarul Londrei și încă era căsătorit cu avocata Marina Wheeller, cu care are patru copii.

Spune că a existat ”o atracție reciprocă fizică și intelectuală”, că aveau în comun pasiunea pentru Shakespeare și că, în intimitate, ea îi spunea lui Boris ”Alexandru cel Mare”.

Tânără a mai dezvăluit, conform Metro.uk.co, că premierul o implora să îi trimită poze indecente cu ea, la care răspundea cu imagini topless, ”artistice”, despre care acesta spune că sunt ”suficiente pentru a face un episcop să dea o gaură într-un geam cu vitralii”.

Sentimentele ei pentru Boris au pierit când acesta s-a dezis de relația lor, în 2019, după ce au apărut știri conform cărora el, în calitate de primar, i-ar fi oferit ei un ”tratament preferențial”.

Arcuri a declarat pentru Sunday Mirror: ”Eram într-o relație intimă de patru ani. Îl iubeam. Dar omul pe care îl credeam eu că este nu mai exista”. Aceasta l-a numit pe Johnson ”prostănac moale și laș”, pentru că nu i-a luat partea.

 

related posts

Modifică setările cookies