Fosta iubită a lui Fuego are coronavirus! Ana Maria Ciaușu a dezvăluit cum s-a îmbolnăvit


În urmă cu aproximativ 20 de ani, Fuego a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciaușu, o femeie care în prezent face parte din lumea politică.


Pe numele real Paul Surugiu, artistul a format un cuplu cu Ana Maria timp de patru ani, iar multe persoane din jurul celor doi vorbeau despre căsătoria lor. Din păcate, relația s-a terminat, iar cei doi au mers pe drumuri total diferite.

În plină pandemie de coronavirus, Ana Maria Ciaușu a revenit în atenția presei, după ce a contactat virusul ucigaș care a fost descoperit pentru prima dată în orașul chinezesc Wuhan.

Potrivit jurnaliștilor de la Redactia.ro, femeia în vârstă de 42 de ani a aflat pe 13 iulie că este bolnavă, iar de atunci este internată în spital.

„S-a declanșat un atac de panică extrem de violent pe care nu l-am mai putut controla și așa am ajuns în spital… Asta ca o etapă de început. Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul”, a spus Ana Maria Ciaușu.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez

FULLSCREEN
Fosta iubită a lui Fuego are coronavirus! Ana Maria Ciaușu a dezvăluit cum s-a îmbolnăvit
  • /

related posts