Fosta iubită a lui Miley Cyrus și-a găsit altă femeie care s-o ungă cu loțiune solară. Cu cine a făcut plajă


Kaitlynn Carter nu-i simte lipsa celebrei sale foste iubite, Miley Cyrus. Bloggerița a găsit o înlocuitoare pentru artistă, cu care a avut o aventură în vara acestui an.


Kaitlynn Carter a făcut baie în Atlantic și s-a bronzat la 29 de grade în Miami alături de o tânără misterioasă cu trăsături asiatice. Cele două s-au uns cu cremă de protecție solară, au băut lapte de cocos și au făcut baie împreună în ocean. 

La fel a început și idila lui Kaitlynn cu Miley Cyrus. Cele două s-au apropiat una de cealaltă în timpul unei vacanțe la plajă în Italia. Cântăreața tocmai se depărțise de soțul ei, actorul Liam Hemsworth. Kaitlynn Carter era și ea proaspăt divorțată, așa că cele două n-au rezistat tentației de a încerca o relație pe care unii nu o văd cu ochi buni.

Citește și: Kaitlynn Carter despre Miley Cyrus: „Nu credeam că pot iubi o femeie așa cum am iubit-o pe ea”

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

La sfârșitul lunii septembrie 2019, cele două s-au despărțit, iar Miley a aterizat în brațele artistului australian Cody Simpson.

Nu știm dacă aici e o relație serioasă sau doar o ieșire la plajă între două prietene, însă Kaitlynn Carter a demonstrat că poate seduce orice femeie.

Fotografii: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies