Fosta Miss România, Ecaterina Emilianov, face furori pe Instagram. Moldoveanca pozează provocator în lenjerie intimă


Acum doi ani, Ecaterina Emilianov, o tânără din Chișinău, devenea Miss România 2019. În prezent, moldoveanca se bucură de popularitate pe Instagram, unde postează frecvent imagini în ținute provocatoare. 


În vârstă de 20 de ani, Ecaterina Emilianov este un model cunoscut peste Prut, care a început să se afirme și la nivel internațional. După participarea la Miss România, Ecaterina a încheiat mai multe contracte de publicitate cu branduri de haine, printre care și unul de lenjerie intimă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Фотограф Кишинев | Natalie (@oh.my.kadr)

Ecaterina Emilianov este o tânără fără inhibiții, care nu se sfiește să pozeze topless sau în ținute provocatoare. Cei peste 8.000 de urmăritori de pe Instagram sunt cuceriți de aparițiile ei incendiare, lăsându-i zeci de comentarii de apreciere.

Într-o fotografie, realizată de fotograful Daniel Ilinca, Ecaterina pozează topless, purtând doar dres, iar fanii au reacționat imediat: ”Ce femeie frumoasă”, ”Wow, au ieșit de vis. Ești superbă!”

În 2019, la concursul Miss România au participat 14 tinere din România și 2 din Republica Moldova, care au și câștigat primele două locuri. 

 

Sursă foto: Instagram/ ecaterina.emelianov 

Vezi și : Dinozaur surprins pe camera de supraveghere!

 

related posts

Modifică setările cookies