Fosta președintă a Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, e trup și suflet alături de sportivii croați


Kolinda Grabar-Kitarović e o mare susținătoare a sportului croat și nu de puține ori e prezentă în tribune la competițiile la care aceștia evoluează. Fosta președintă a Croației a făcut senzație și pe Stade de France, la partida pe care echipa națională de fotbal a țării sale a câștigat-o în fața reprezentativei Franței.


Kolinda Grabar-Kitarović i-a susținut din tribună pe fotbaliștii croați și le-a purtat noroc. Echipa a câștigat în premieră în fața Franței (1-0), chiar pe terenul gazdelor, în grupa A4 din Liga Națiunilor.

Înainte de debutul partidei, fosta președintă a coborât în mijlocul galeriei croate, care a primit-o ca pe unul de-al lor. Grabar-Kitarović s-a fotografiat cu toți fanii echipei naționale, i-a luat în brațe pe copii și a zâmbit în fața aparatelor de fotografiat.

Fotografiile cu ea s-au viralizat rapid în mediul online, după ce au fost urcate pe pagina oficială de Facebook.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Fanii francezi, care și-au susținut echipa până la final, au reacționat rapid pe rețelele sociale, la vederea pozelor.

Bravo, Croația! Bravo, Modric, pentru gol, ești cel mai bun! Doamnă Kitarović, le-ați purtat noroc. Este super, o ador”, a scris o femeie.

Prezența dumneavoastră ne face o plăcere imensă. Bună partidă și o seară foarte frumoaă, doamnă Kitarović”, i-a transmis un bărbat francez.

Politiciana este la fel de pătimașă la orice competiție la care participă un sportiv sau o echipă de sportivi croați. În noiembrie 2019, la partida dintre Croația și Slovacia, din preliminarile EURO 2020, Kolinda Grabar-Kitarović a fost în tribună, în mijlocul galeriei de fotbal. Toți fanii au vrut să facă poze cu ea.

În noiembrie 2018, președinta l-a îmbrățișat pe Marin Cilic, după ce a câștigat meciul decisiv împotriva Franție, în Cupa Davis.

Kolinda Grabar-Kitarović (54 de ani) a condus Croația din postura de președinte între anii 2015-2020. La alegerile din ianuarie 2020, ea a pierdut lupta pentru al doilea mandat în fața liberalului Zoran Milanovic, care a candidat la președinție după ce a renunțat la postul de premier. Revista Forbes a inclus-o în topul celor mai influente femei din politică.

Fotografii: Getty Images/ Facebook

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies