Fosta soție a lui Boris Johnson a explicat, pentru prima oară, motivul divorțului


Marina Wheeler, fosta soție a lui Boris Johnson, a descris ultimele zile ale căsniciei ei drept ”imposibile”, dezvăluind pentru prima oară ce a dus la despărțire.


Avocata în vârstă de 56 de ani a spus că s-a despărțit de soțul ei chiar în timp ce se lupta să se vindece de cancer cervical. ”Se pare că planul divin a luat-o aiurea”.

Comentariile ei au apărut la doar șase zile după ce premierul și Carrie, fosta amantă și actuală iubită și mamă a copilului lui, și-au jurat credință veșnică în cadrul unei ceremonii secrete, la catedrala Westminster. 

Marina Wheeler a declarat pentru Good Housekeeping: ”Planul divin a luat-o aiurea. Cei patru copii și eu am trecut prin niște situații foarte dure. Căsnicia mea de 25 de ani a devenit imposibilă, așa că i-am pus capăt, dat tot procesul a fost neplăcut”.

Comentariile fostei soții a lui Boris Johnson au atras atenția asupra nunții acestuia cu Carrie, stârnind controverse cu privire la locul în care a avut loc. Astfel, englezii s-au întrebat cum i s-a permis lui Johnson, divorțat de trei ori, să se recăsătorească într-o biserică catolică. 

Foto; Getty, Profimediaimages.ro

 

related posts

Modifică setările cookies