Fosta soție a lui Eddie Murphie, apariție incendiară. Nimeni nu îi ghicește vârsta și câți copii a născut


Nicole Murphy, fosta soție a actorului Eddie Murphy, este una dintre preferatele paparazzilor. Poseoarea unui trup sexy, super tonifiat, Nicole îi atrage pe fotografi cu ținutele sale provocatoare. 


Abdomen tonifiat, picioare sexy și un decolteu de invidiat -  la 51 de ani Nicole Murphy poate concura cu tinere de vârsta fiicelor sale. Cei care nu o cunosc nu își dau seama care e vârsta vedetei. Mai mult, nici prin cap nu le trece că o femeie cu asemenea trup a născut… 5 copii! 

 

Nicole Murphy este, în prezent, într-o relație cu un regizor celebru -  Antoine Fuqua, cunoscut în special pentru filmul Training Day. Acesta a regizat și videoclipuri pentru Toni Braxton, Coolio, Prince sau Stevie Wonder.

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi pe insula Ischia, la piscină, unde își petrec vacanța. 

 

Model, actriță, cântăreață și acum vedetă de televiziune, Nicole a fost căsătorită cu Eddie Murphy timp de 13 ani, tot el fiind tatăl celor 5 copii ai ei. 

În urma divorțului, Nicole s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari și o casă imensă, însă a reușit să risipească totul imediat după despărțire.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos: 

Vezi si: Top 3 Celebrități care nu au terminat liceul:

FULLSCREEN
Fosta soție a lui Eddie Murphie, apariție incendiară. Nimeni nu îi ghicește vârsta și câți copii a născut
  • /

related posts

Modifică setările cookies