Fosta soție homeless a starului din Baywatch, Jeremy Jackson, arată din ce în ce mai rău. Cum au surprins-o paparazzii


În urmă cu 7 ani, Loni Willison ducea o viață de invidiat: era un model apreciat, căsătorită cu un actor cunoscut și participa la evenimente de top de la Hollywood. De 6 ani, trăiește pe străzi, mâncând din tomberoane și trăgând după ea un cărucior cu vechituri. 


Drogurile au adus-o în starea în care se află în prezent. Loni s-a luptat cu dependența de metamfetamine, iar ulterior a dezvoltat și o boală mintală – i se părea că este torturată cu electricitate în apartamentul ei. Problemele cu drogurile și cu sănătatea au făcut-o să își piardă joburile, așa că a ajuns să locuiască pe stradă.

Timp de 4 ani nu s-a știut nimic de ea, însă în 2020 a fost descoperită de paparazzi pe străzile din Venice Beach. De atunci este văzută adesea neîngrijită, murdară, cu căruciorul plin după ea.

Zilele trecute, Loni a fost văzută din nou și se pare că starea ei se agravează. Fostul model începe să își piardă părul și a rămas fără mare parte din dinți. Umblă desculță și cu hainele rupte. În continuare cotrobăie prin tomberoane.

 

Tabloidele britanice au scris că lui Loni i s-ar fi oferit de mai multe ori ajutorul, însă aceasta a refuzat. “Sunt bine, nu am nevoie de mai mai mult”. 

related posts

Modifică setările cookies