Fosta vedetă ajunsă homeless și cerșetoare, surprinsă de paparazzi căutând în tomberoane. Ce se întâmplă cu Loni Willison


De pe covorul roșu direct în stradă. Soarta nu a fost prea blândă cu fostul model Loni Willison, care de câțiva ani trăiește pe străzi, mâncând din resturile pe care oamenii le aruncă în tomberoane.

Tag-uri: #Loni Willison

În urmă cu 7 ani era căsătorită cu un actor cunoscut, Jeremy Jackson, din Baywatch, iar acum trăiește de pe o zi pe alta. Drogurile și problemele mintale au adus-o în aceasta situație tragică. 

Loni s-a luptat cu dependența de metamfetamine, iar ulterior a dezvoltat și o boală mintală – i se părea că este torturată cu electricitate în apartamentul ei. Problemele cu drogurile și cu sănătatea au făcut-o să își piardă joburile, așa că a ajuns să locuiască pe stradă.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Ani de zile nu s-a știut nimic despre ea, iar apoi paparazzii au descoperit-o întâmplător pe stradă. I s-a oferit ajutor, dar l-a refuzat de fiecare dată. 

Încălțată doar în șosete, Loni a fost văzută cărând niște cartoane, căutând în tomberoane și împingând de căruciorul ei cu vechituri. Starea ei se degradează pe zi ce trece: își pierde părul și dinții.

 

related posts

Modifică setările cookies