Fostul iubit al Pamelei Anderson neagă că a fost agresiv cu ea: „E dezgustător”


Fotbalistul francez Adil Rami își revine cu greu după șocul despărțirii de starleta Pamela Anderson. Într-o postare publicată în mediul online, Rami dezvăluie că nu va lăsa lucrurile așa.


Adil Rami a reacționat vehement la acuzațiile venite din partea Pamelei Anderson. Fotbalistul a ținut să-și informeze fanii și prietenii că lucrurile nu stau chiar așa cum le-a descris fosta lui iubită, pe care o regretă.

Jucătorul celor de la Olympique Marseille a negat că ar fi lovit-o pe Pamela, însă nu a zis nimic de viața dublă de care l-a acuzat fosta iubită.

„Vreau să spun că aceste acuzații de violență sunt complet false și nu pot lăsa asta să treacă. Cei care mă cunosc știu care sunt valorile mele. Ei știu că este imposibil și că eu nu pot să fac acest lucru. Dacă voia să mă atingă, a ales bine. Ea știe de angajamentul meu față de cauza violenței împotriva femeilor, că este ceva foarte important pentru mine. Respect prea mult femeile. E chiar dezgustător”, a spus Rami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

 

Citește și: Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami o înșela pe Pamela Anderson

Fostul iubit al Pamelei Anderson e de părere că acuzațiile lansate de starletă sunt foarte grave și că imaginea lui a avut de suferit din această cauză. „O să-i las pe profesioniști să se ocupe de asta acum”, a mai spus Rami, lăsând să se înțeleagă că s-a sfătuit cu avocații săi dacă e oportun să-și caute dreptatea în instanță.

Pamela Anderson: „Am fost păcălită”

Fotomodel și actriță de talie mondială, Pamela Anderson a intrat în viața lui Adil Rami în 2017. În noiembrie 2018, cei doi s-au mutat împreună într-un palat situat la Cassis, lângă Marseille, în Rivierea franceză.

Adil Rami are doi copii gemeni din relația cu fosta iubită, Sidonie Biemont. Nu a mai apucat să se căsătorească cu Pamela Anderson (51 de ani), fiindcă aceasta l-a acuzat că a înșelat-o și că a bătut-o.

„Ultimii doi ani (și mai mult) din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită, credeam că mi-am găsit marea dragoste. Am fost devastată să aflu că ducea o viață dublă. El glumea pe seama altor fotbaliști care aveau amante în apartamente aflate în apropierea soțiilor. Și îi numea monștri? El este un monstru. Cum e posibil să controlezi două inimi și două minți de femei în același timp. Sunt sigură că au fost și altele”, a scris Pamela pe rețelele sociale.

related posts

Modifică setările cookies