,,Fostul” lui Khloe Kardashian a trecut de la dependenţă de sex la abstinenţă totală!


Fostul baschetbalist american Lamar Odom (40 de ani) a avut o căsnicie eşuată cu Khloe Kardashian în perioada 2009-2016, iar acum se va însura din nou cu Sabrina Parr, o femeie care a reuşit să-i schimbe stilul de viaţă bazat pe droguri şi sex. 


Lamar a cunoscut-o pe Sabrina (32 de ani) în această vară, relaţia lor avansând rapid către logodnă, eveniment petrecut în urmă cu o lună, atunci când Odom i-a dăruit iubitei sale un inel uriaş.

În aşteptarea nunţii, Sabrina Parr (un cunoscut ,,guru” în lumea fitness-ului şi a nutriţionismului) a dezvăluit presei de peste Ocean un amănunt extrem de intreresant din dormitorul cuplului. „Este pentru prima dată în viaţa lui Lamar când e absolut liber de droguri ori marijuana şi nu mai e dependent de sex. Dacă vă vine să credeţi, nici măcar nu facem sex”, a declarat Sabrina, precizând că cei doi au hotărât să se abţină de la relaţii intime până în momentul oficial al căsătoriei.

 

 

 

 

,,I-am explicat lui Lamar cât de mult îţi apreciezi soţia atunci când nu o atingi. Când poţi să aştepţi, Dumnezeu te răsplăteşte pentru asta”, a mai spus cea care i-a luat locul lui Khloe Kardashian în viaţa lui Odom.

related posts

Modifică setările cookies